Recenze klientů

Diskusní téma: Recenze klientů

100% relax

Datum: 17.09.2018 | Vložil: Dana K.

Byla jsem na intuitivní masáži, příjemné prostředí, krásná hudba, uvolnění všech svalů a profesionální přístup - mohu jedině doporučit! Děkuji Pepíno, nemáš konkurenci :) Super dárek díky Zdeněk a Petra :)

už se moc těším :-)

Datum: 22.08.2018 | Vložil: Zuzka Oliv.

K Pepínovi chodím pravidelně a vždy jsem maximálně spokojená. Vyzkoušela jsem více masérů a masérek, ale Pepíno nemá konkurenci. Zítra mě čeká další péče, už se nemůžu dočkat :-))

Datum: 24.07.2018 | Vložil: Daniel Křížek

Velmi příjemná úleva především od přetížení, maximální spokojenost, profesionální přístup. Doporučuji !!!

Super relax

Datum: 03.01.2017 | Vložil: Radka

Byla jsem na masáži rituál pěti elementů-super, bomba-prostredi, hudba, vůně............. vše. Je vidět, že Pepíno je člověk na správném místě, dělá to co ho baví. Překvapilo mě, že přesně věděl, kde co mě bolí a také o mých vnitřních pocitech. Odpočinula jsem si fyzicky i psychicky a odcházela plná síly. Jedním slovem - doporučuji. Pepínovi přeji spoustu spokojených klientů jako jsem byla já.

spokojenost

Datum: 22.12.2016 | Vložil: Radka K

Masáž byla úžasná, měla jsem rituál 5 elementů a byla (jsem doteď) nadšená. Krásná hudba, příjemné prostředí a masér vážně profík. Bála jsem se, ale odteď tam budu chodit častěji. :) Všem doporučuji.

Pochvalná recenze :-)

Datum: 21.09.2016 | Vložil: O.Fidlerová

Od pana Michovského vždy odcházím spokojená,protože mi vždy věnuje plnou pozornost při masáži,přizpůsobí masáž momentálnímu zdravotnímu stavu.
Vychází vstříc i ve svém volnu,pokud mě postihne nějaký akutní problém a to i o sobotách a nedělích.
DĚKUJI

Radost

Datum: 24.05.2016 | Vložil: Veronika

Jsem ráda, že jsem objevila někoho, kdo dokáže pomoci od bolesti. Je vidět, že svojí práci dělá s láskou. Mohu jen doporučit :)

Po operaci

Datum: 20.03.2016 | Vložil: Andrea K.

Jsem po operaci bederní páteře, výhřez ploténky L5S1. Po zákroku,kdy byla odstraněna bolest a necitlivost levé nohy, přetrvávaly bolesti hrudní a krční páteře. Už po první návštěvě jsou bolesti a blokace pryč. Masáže budu jistě opakovat v pravydelných intevalech, pro trvalou úlevu a bezproblémové pohybovaní!! Díky Pepo!!

super maser

Datum: 24.05.2015 | Vložil: Jarka Kralova

Vsem urcite doporucuju vsechny nabizene masaze. Nemaji chybu a clovek se po nich citi uzasne, i pri nich :-)

Super

Datum: 15.05.2015 | Vložil: Jan Bartoň

Dva a půl roku velkých bolestí v oblasti bederky a kyčlí - doktoři si nevěděli rady. Po třech masážích bolesti zcela ustaly a pokud se někdy vrací, tak max. do 20 % bývalé intenzity. Doporučuji masáže, opravdu kvalita. Děkuji pane Michovský !!!

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek