Recenze klientů

Diskusní téma: Recenze klientů

Super relax

Datum: 03.01.2017 | Vložil: Radka

Byla jsem na masáži rituál pěti elementů-super, bomba-prostredi, hudba, vůně............. vše. Je vidět, že Pepíno je člověk na správném místě, dělá to co ho baví. Překvapilo mě, že přesně věděl, kde co mě bolí a také o mých vnitřních pocitech. Odpočinula jsem si fyzicky i psychicky a odcházela plná síly. Jedním slovem - doporučuji. Pepínovi přeji spoustu spokojených klientů jako jsem byla já.

spokojenost

Datum: 22.12.2016 | Vložil: Radka K

Masáž byla úžasná, měla jsem rituál 5 elementů a byla (jsem doteď) nadšená. Krásná hudba, příjemné prostředí a masér vážně profík. Bála jsem se, ale odteď tam budu chodit častěji. :) Všem doporučuji.

Pochvalná recenze :-)

Datum: 21.09.2016 | Vložil: O.Fidlerová

Od pana Michovského vždy odcházím spokojená,protože mi vždy věnuje plnou pozornost při masáži,přizpůsobí masáž momentálnímu zdravotnímu stavu.
Vychází vstříc i ve svém volnu,pokud mě postihne nějaký akutní problém a to i o sobotách a nedělích.
DĚKUJI

Radost

Datum: 24.05.2016 | Vložil: Veronika

Jsem ráda, že jsem objevila někoho, kdo dokáže pomoci od bolesti. Je vidět, že svojí práci dělá s láskou. Mohu jen doporučit :)

Po operaci

Datum: 20.03.2016 | Vložil: Andrea K.

Jsem po operaci bederní páteře, výhřez ploténky L5S1. Po zákroku,kdy byla odstraněna bolest a necitlivost levé nohy, přetrvávaly bolesti hrudní a krční páteře. Už po první návštěvě jsou bolesti a blokace pryč. Masáže budu jistě opakovat v pravydelných intevalech, pro trvalou úlevu a bezproblémové pohybovaní!! Díky Pepo!!

super maser

Datum: 24.05.2015 | Vložil: Jarka Kralova

Vsem urcite doporucuju vsechny nabizene masaze. Nemaji chybu a clovek se po nich citi uzasne, i pri nich :-)

Super

Datum: 15.05.2015 | Vložil: Jan Bartoň

Dva a půl roku velkých bolestí v oblasti bederky a kyčlí - doktoři si nevěděli rady. Po třech masážích bolesti zcela ustaly a pokud se někdy vrací, tak max. do 20 % bývalé intenzity. Doporučuji masáže, opravdu kvalita. Děkuji pane Michovský !!!

spokojenost :)

Datum: 13.04.2015 | Vložil: Řeháková Petra

Pomoc od bolesti - klídek - pohoda - relax - Reiki pomůže psychice. Také doporučuji. Zkuste na vlastní kůži - na vlastní svaly - na vlastní srdce a psychiku :)

pochvala

Datum: 12.04.2015 | Vložil: Vlaďka Nováková

Vždy jsem velmi spokojená. Doporučuji všem vyzkoušet :-) Od doby,kdy navštěvuji tuto masérnu neznám bolest hlavy a jsem víc v pohodě nejen fyzicky,ale i duševně. Opravdu všem doporučuji :-) :-)

Datum: 07.01.2015 | Vložil: Petra Šimánková

Velmi příjemné prostředí, profesionální přístup a prokazatelné výsledky. Maximální spokojenost, mohu jen doporučit. :)

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek